Onze Partners

Our сlіеnt'ѕ іntеrеѕt оur priority. Wе are mіndful оf building a hеаlthу rеlаtіоnѕhір with оur сuѕtоmеrѕ, ѕuррlіеrѕ sub-contractors аnd соnѕultаntѕ, оur gоаl іѕ co-operation, tеаmwоrk tо achieving a grand ѕuссеѕѕful рrоjесt at аll tіmе.

PostNL

We bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 800.000 pakketten en 7 miljoen brieven. Voor onze klanten zijn wij de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld.
www.postnl.nl

CCV-Shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor jouw webshop. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandbedrag. Alle technische zaken worden je uit handen genomen, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van jouw producten. CCV Shop biedt je talloze mogelijkheden om te groeien.
www.ccvshop.nl

Younify

Younify is Magento “specialty house” and e-commerce strategic partner. With 250+ successful Magento commerce projects, Younify is one of the most serious players in the Netherlands and beyond. The webshops are recognizable by their unique design, attention to details when it comes to overall business results and strong & quality connections to ERP and POS systems. The team counts 29 Magento professionals, including Magento developers, designers and marketers. Also, Younify is official Meet Magento conference organizer for Serbia.
www.younify.eu

KiyOh

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.
www.kiyoh.nl

Klanten Vertellen

DTG is met Klantenvertellen marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Wij zijn er trots op dat wij in onze markt een van de snelst groeiende bedrijven zijn. Grote- en kleine bedrijven én toonaangevende brancheorganisaties hebben voor Klantenvertellen gekozen veelal door onze specifieke ervaring in reviewmarketing en voor ons hoogwaardige klantbeoordelingssyteem.
www.klantenvertellen.nl

DPD

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Dit doen we namens duizenden tevreden klanten. Wij zijn deskundig op onze eigen nationale markt. En wij maken deel uit van de internationale DPDgroup.
Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD. Of het nu gaat om communicatie met onze klanten, met potentiële medewerkers of met journalisten. Als onderneming zijn wij ons ook bewust van onze sociale verantwoordelijkheden naar medewerkers en milieu.
www.dpd.com/nl/

UPS

UPS werd in 1907 in de VS opgericht als een boodschappersdienst en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is UPS, of United Parcel Service Inc., een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn we tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Elke dag dragen we ons steentje bij aan de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.
www.ups.com/nl/

Diract

Wij leveren oplossingen voor onze klanten. Dagelijks moeten zij het voordeel hiervan ervaren. En hiermee zijn wij voor hen een belangrijke speler om de ambities waar te maken. Dit doen wij met ons eigen team specialisten. Het Diract team werkt elke dag hard om progressie te boeken. We zijn, net als in de relatie met de klant, transparant en open naar elkaar. We durven opbouwend kritisch en scherp te zijn. Op onszelf, onze collega’s, uitdagende projecten en in de advisering naar klanten.
www.diract-it.nl

©2020 Eurocase Logistics Support